Loading...
topic
Home  /  Blog  /  Το Ίδρυμα Λανίτη στηρίζει το «Ευαγόρειο» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

Blog

Το Ίδρυμα Λανίτη στηρίζει το «Ευαγόρειο» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

Category: Press Releases

Τo Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, που αποτελεί το φορέα έκφρασης των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, των εταιριών του Ομίλου Λανίτη, συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά, προσπαθώντας να στηρίξει οργανωμένα σύνολα που σκοπό έχουν την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η διαχρονική στήριξη και συνεργασία του με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο συνεχίζεται, με τη χρηματοδότηση αγοράς εξοπλισμού, για τις ανάγκες του «Ευαγόρειου Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα προχώρησε με την αγορά αριθμού ειδικών αναπνευτικών συσκευών που είναι αναγκαίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το «Ευαγόρειο».

Το «Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας» λειτουργεί στη Λεμεσό από το 2011 και προσφέρει εξειδικευμένη και σφαιρική ανακουφιστική φροντίδα καθώς και υποστηρικτική αγωγή σε καρκινοπαθείς.

Το Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, είναι Μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε στη μνήμη του Ευαγόρα και της Κάθλην Λανίτη και σκοπό έχει την προσφορά προς την κοινωνία, στηρίζοντας τομείς όπως η υγεία, ο πολιτισμός και η παιδεία.

 

Other Articles